tisdag 9 december 2008

.:katja & daniel:.

Äntligen kom så kom dagen som vi väntat så länge på! Min underbara svägerska och hennes Daniels bröllop! Det var så vackert och det gick åt mååånga näsdukar under kvällen :) Hampus var ringbärare och var obeskrivligt stolt över sin uppgift! Och David, Emil och Oliver eskorterade in brudtärnorna! Klänningen blev färdig - foto kommer - men den blev väl sisådär... Det finns en anledning till att jag är inriktad på att sy barnkläder och inte vuxenkläder ;) Innan jag syr nästa plagg till mej själv så vill jag i alla fall ha gått ner alla babykilon som jag har kvar!


Festen var sååå kul! Tiden bara rusade iväg och helt plötsligt var klockan 02.30 och dags att gå hem! Vi har turan att bo mitt emot festlokalen, så när killarna tröttnade på att partaja så fick dom gå hem, där min underbara mamma och syster var redo att vara barnvakter - tusen tack till er båda!

Hampus och David hade sett fram emot festen lääänge, och till största del beror det på att en av gästerna var Tomas från Takida. David började att knyta kontakter redan i bussen påväg till kyrkan :) Han uppfyllde verkligen killarnas förväntningar och mer därtill! Dom var ju nöjda med att bara få träffa honom, men sen fick dom dessutom varsin signerad skiva av honom! Och varsitt plektrum! Nu går skivan varm, och det plonkas på gitarren för fullt hela dagarna :) Vi han även med att ta ett kort på Hampus och Tomas som Hampe ska rama in och hänga på väggen :)

......................................................................................................

Nu när jag äntligen kan släppa stressen med att hinna få min klänning färdig så börjar pysslar-lusten att infinna sig igen. Det känns jätteskoj! Mycket av det som produceras kan bloggas först till jul, men lite ska jag nog kunna lägga upp i alla fall!

Nu ropar sängen på mej!