onsdag 18 februari 2009

.:ett livstecken från mej:.

Hur ska jag göra för att få tiden att räcka till? Jag vill så mycket men hinner så lite... Dessutom så har 6 av 7 i familjen varit däckade av influensan, tätt efter den så följde magsjukan, och mitt upp i allt så åkte vi ner till Umeå med Hampus för operation nummer 10. Lägg där till en liten tjej som bara vill vara hos mamma. Som ni kanske förstår så har det inte funnits någon tid över till att varken sy eller scrappa! Men liite har jag gjort i alla fall (med betoning på l i t e).

Förra vecka så fyllde lilla S ett år och hon fick en liten docka!

Dockan fick en tröja i det bruna elefanttyget med brun mudd i halsen, och bruna velour-brallor med pös i benen :) Och en virkad turkos mössa, för det är ju kallt ute! Jag sydde även en filt i orange velour med ett blommigt retro-tyg på baksidan. Det skulle ha blivit en klänning också, men efter att ha sprättat den tre (!) gånger så åkte den i soporna, med löfte om att den kommer senare :) Jag älskar dockan, tycker att den är sååå söt! Var tvungen att köpa en likadan till Thea!

Jag är inne i en "rensa i röran" period, och igår när jag letade bland gamla papper så hittade jag mina Meedom mönster som har varit borta sedan vi flyttade in i dehär huset för 6 år sedan! Så glad blev jag! Jag vill, vill, vill så gärna sitta och sy nu! Så förhoppningsvis så dröjer det inte så länge tills nästa uppdatering :)