torsdag 12 juli 2007

en väska...igen...

Idag blev det ytterligare en väska! Även denna flyttar hemifrån inom kort :) Jag håller även på att sy två par byxor som nog blir klara i morgon när lilleman tar sin förmiddagslur... Och så ska lilleman själv få både brallor och shorts imorgon är det tänkt... Vet inte riktigt om tiden räcker till bara!

Jag blir verkligen glad av dehär tyget, det är så färgglatt! Hoppas att du också gillar den K! Den ligger här och väntar på dej!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefin! Elli får ta med den så skickar jag penngar med Peppe.

Anonym sa...

Du gör så fina saker!!!

Du... bruna velourbrallor i storlek 120 - funkar det? Har du sytt i så stora storlekar, eller är det mest för småttingar du syr dom brallorna?

// Eira

Anonym sa...

hörrö, om du hittar ett tyg som den första väskan, fast inte med gröna blad utan med vita eller blåa (typ som din köksduk å gardiner-blå, turkos?) så vill jag bestälal en väska.. :) eller i något annat snyggt brun/vitt mönster. I så fall får sara ta med när hon komemr så skickar jag pengar. ;) men vi kan prata om det sen när dte lugnat ner sej lite. puss

Anonym sa...

Den blev sommarfin!
Har lagt till dej bland mina länkar
det är väl ok antar jag!

Anonym sa...

Jag är jättenöjd med min fina nya tvåfyrasju väska!!!!

Cecilia sa...

Hit kommer jag gärna tillbaka, jättefina saker. Jag är alltid så imponerad av alla som ger sig på att sy byxor. Det ser så krångligt ut. Jag har dock ett par på gång själv nu så vi får se vad det blir av det.